Révy Moravy 2

Révy Moravy 2

Anotace: tak ať nejsem labuť, kdo chce, jsou i révy moravy 1 … nebo jinou písničku? ...https://youtu.be/1HaaxVWKvlY

ej kdybych já si děvče vzal
to děvče z moravy
byl bych s ní kde radhošť zval
a znal ji s frgály
kdybych já si děvče vzal ...

snad kdybych já ji miloval
i šaty ze skříně
a více se věnoval
rožnovské jasmíně
kdybych já si děvče vzal ...

kdybych já si děvče vzal
děvče u jabloně
dál zase bych pěstoval
i lásku pro koně
kdybych já si děvče vzal ...

kdybych já si děvče vzal
a nepsal ovíněn
že jinou jsem rozesmál
mám dýně u tchýně
kdybych já si děvče vzal ...

kdybych já si děvče vzal
i můj taťka rád by znal
kde tančí dálavy
a neměl by na stáří
rodinné obavy

kdybych já si děvče vzal
se sebou i srdce
kdybych já si děvče vzal

žel ona je nechtěla
aj tak pějme písničku
o víně zvesela
jak nám život chutná
ej kdybych já to děvče znal

je láska

veselá i smutná
Autor J's .., 30.11.2022
Přečteno 114x
Tipy 13
Poslední tipující: Iva Husárková, Bufik, šerý, Marten, Psavec, mkinka, Vivien, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

;-))

30.11.2022 13:08:11 | Fialový metal

... úsměv, děkuji, tak vím, že to moje písmenkování čteš již nějaký ten čas.. takže ses podíval snad rád...

30.11.2022 19:56:47 | J's ..

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí