Dej mi klid

Dej mi klid

Pod kreativity maskou sním,
že přijde klidu období.
Čas s náplní pro mě luxusní,
co léčí duše choroby.

Tak nemluv jen se přisuň blíž,
jsem nádoba se srdcem planoucím.
Tys jediná kdo všechno smí,
promiň hlas mi můj se třesoucí.

Vpleť mě do svých bílých paží,
a přilni k mému povrchu.
Jsi duše kterou sebe vážím,
jsi nebe kde ve světlo se rozprsknu.
Autor petrzal, 01.12.2022
Přečteno 164x
Tipy 11
Poslední tipující: Fialový metal, Iva Husárková, Psavec, Vivien, Stanislav32, Marry31, Bufik, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké

01.12.2022 16:33:49 | Stanislav32

Krásná slova plná lásky

01.12.2022 14:36:47 | Marry31

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí