Z celého srdce

Z celého srdce

Anotace: JENOM TOBĚ - přes hroudy voňavé hlíny utíkám za tebou..proč mé kroky být rychlejší nesvedou?

Hudba a její něžné tóny
naplní moje uši
a touhu završí...
ať ji neslyší,
cizí,
proč se bojím,
oči zavírám...
myšlenky polykám....
jen ty poslední...
lásku podej mi,
prosím Tě...
jen Tebe - snad posedmé
běh vystřídají drobné krůčky,
které přesto ohluší můj den,
z darovaných minut nasekáš hračky....
kdepak je ten nekonečný sen?????????
ale my čekáme, že za každým rohem
- vyskočí,
že to bude sbohem,
co nám další zúročí......................
vztáhla jsem ruce a točím se
v tanci..............................
nekonečnou nocí..............
počítám každou minutu,
kdy jsi ještě svázán samotou
snad............
povíš mi brzo slůvka,
která rozechvějí dlaně mé..........
já vztáhnu je jednu po jedné...
k tvé něžné tváři
a dotknu se tvých vlasů,
jak jenom popsat tu nekonečnou krásu..........
nezáleží na tom,
zda tma zastírá nás............
zda paprsky kouzlí zlatožluté krajky - zas................
nezáleží na dálce
a nezáleží na tom,
jak dlouho bude trvat čas.....................
protože to nejkrásnější - to je jenom v nás...
Autor Verena, 24.03.2007
Přečteno 425x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí