bílý netopýr

bílý netopýr

už zase létám s netopýry
už zase v noci nespím
zimy ojínily krovy
a noc je teskný podpis

ustrašeně se třesu
bojím se třpytu svíce
jíním se
v podkroví temnot nesu
a kam letět ven ?

čeká mě tam snad život ?

řeka bez poledovice ?

sám a sám bojím se že my
jsme slzami třesoucích němot
že v citech prokřehnem !

už zas mám letět s netopýry
s potrhanými křídly
neslyšně
smutečně

a kruté vločky jež mě přibily na bibli
chtějí ať jsem bílý

tak bez víry prosím lásko
utiš mě utiš mě

namaluj sen a hezký den
ale jen
nevděčně to slunce hází mou duši na zem
že i třešeň led slz na mě lepí
a barborky není proč si hřát

copak může žít bílý netopýr
když ani to srdce neslyší tvé adventní tepy
když netopýra v zimě nechce láska znát ?
Autor J's .., 03.12.2022
Přečteno 125x
Tipy 14
Poslední tipující: M.A.Rek, Fractura cordis aperta, Iva Husárková, jenommarie, Fialový metal, šerý, Psavec, Stanislav32, Frr, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To tvé srdcebolavé.. jen si do srdce to hřejivé pusť...však není vše plné slz*;)

03.12.2022 23:10:57 | jenommarie

Na to jsou jen klubíčka - sluníčka.
Namotávej.

03.12.2022 13:03:39 | šerý

poetické být či nebýt ,) smutný bílý netopýr zavěšen naruby zmateného světa kde láska těžko proráží tunelem masek .)

03.12.2022 12:44:37 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí