A nakonec

A nakonec

a nakonec jsi ráda
že jsme skončili
vždyť život se mnou
za štědrosti nestál

nenosilas punčocháče
a já košili

takže jsem i srdce
z jináče ven dostal

a nakonec jsi ráda
že to velké dítě
kterým dále jsem
najdou hračkám v bytě
vánoce se stromkem

já si tam dám špici
a ty podkovu

jen ty stromky budou
každej někde jinde

tak oslavíme venku
(i slunovraty po novu)

lásko !

on snad ještě někdo

...

přijde ?
Autor J's .., 04.12.2022
Přečteno 124x
Tipy 10
Poslední tipující: Iva Husárková, Fialový metal, Marten, šerý, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Když stále marného volání, jen k ponížení ozvěny.*

04.12.2022 20:29:39 | šerý

děkuji* ano tak asi ano marné volání*

05.12.2022 11:47:40 | J's ..

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí