Myslí na mě? Ne, už dávno zapomněla

Myslí na mě? Ne, už dávno zapomněla

V jedné vteřině jsi přišla s explozí vášně, touhy, zvědavosti i chtíče. Jaký to mělo smysl? Cítit se tak slastně..

Všechny pocity, které byly se změnily jen v lásku. A proč vlastně? Skoro jsem tě neznal a neznám ani teď. Zbyl jen smutek. Slzy, které nechtějí ven a tak sahám pro další cigaretu.

Pořád čekám na zázrak - napíšeš? Víme oba, ty i já že už se neozveš. Tak tohle je láska.. Tragická. Ale stále, přes všechno, je lidská. Nechce nenávist. Patří jen tobě a přeje ti vše dobré.

Ve dne i v noci, stále platí - pozvat tě na rande? To bylo mé nejlepší rozhodnutí. Přál bych si jiný konec nebo aspoň, abys na mě nezapomněla. Ale to už je jen zbyteček naděje, co se ještě úplně nerozplynula..

 

Autor Mitchoza, 08.12.2022
Přečteno 125x
Tipy 10
Poslední tipující: Fractura cordis aperta, Jan Kacíř, Iva Husárková, Marten, mkinka, Jeněcovevzduchukrásného, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutné.

23.02.2023 19:10:33 | mkinka

...taky nejsem typ na jednu noc...chápu.

08.12.2022 18:02:47 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí