Noc

Noc

Křivky těla v stínu na zeď,
kreslíš když jdeš kolem svíce.
Moji touhu trošku rozřeď,
ať nepálí mě rudé líce.

Jako moře hladina se vlní,
ty tělem tep můj diriguješ.
Tma mou potřebu nezaplní,
jak ty když doteky aplikuješ.

Citíš Beruško že hořím,
tím pohledem a představou.
O tobě si svůj sen stvořím,
pro noc dlouhou nespavou.
Autor petrzal, 09.12.2022
Přečteno 194x
Tipy 12
Poslední tipující: Iva Husárková, Marten, šerý, jenommarie, Psavec, kozorožka, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Však bez spánku
ale sníš si..
tvoř si svoje krásné sny
ať se opět spolu spojí
svojí touhu nezhasni*

Pěkné a přeji TI krásné advetní dny milý Petržele. M.

09.12.2022 14:48:20 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí