LEDOVÉ KVĚTY

LEDOVÉ KVĚTY

Anotace: Mr. E.M.

Během nejdelší noci stvořené pro něco překrásného,
vyjádřeme poutavý příběh za pomoci scénického tance,
dejme pohybem těla prostor věčným myšlenkám a pocitům.

V tuto chvíli jsou slova zbytečná, nemusíme mluvit,
nechme se unášet hudbou - jednoduše splynout.
A lehounce plachtit jako ty maličké zázraky kolem nás.

Vnímat tak pozitivní vibrace jeden druhého,
vzájemně si důvěřovat a pociťovat lásku,
už žádný strach, jen naprostá svoboda.

V ten moment se nám radostí oběma rozbuší srdce,
a tají se dech - při pokusu zachytit ten okamžik proměny,
kdy se v integritě spojení, náhle měníme v ledové květy.
Autor PIPSQUEAK, 12.12.2022
Přečteno 114x
Tipy 5
Poslední tipující: Stanislav32, Iva Husárková, Psavec, šerý, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí