V propletenci

V propletenci

Anotace: :)

Jsem stvořen pro Tebe
jen pro ty okamžiky, kdy jsme spolu.
Jen pro ten pocit,
že náležíme jeden druhému, když jsme spojeni.

Život běží kolem lidských stromů
a často je kácívá,
využijme okamžiku když jsme spolu,
kdy cudnost se nedívá.
V záhybech těl a praskotu duší,
smýváme žal, který nás mučí
a v dotyku dlaní, když měníme směr,
milování je krásné v propletenci těl.
A za duhy lásky, já světem bych šel,
abych Tě miloval a v srdci Tě měl.
Autor Ďábel sám, 24.03.2007
Přečteno 383x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-)))

24.03.2007 19:35:00 | isisleo

Krásná

24.03.2007 16:23:00 | Čekanka

...jsem potěšena zjištěním...že ďábel má lidskou duši...
snad až jednou přijde zúčtování...bude cítit se mnou...

24.03.2007 12:19:00 | Lota

Není nad takové krásné chvíle...

24.03.2007 10:46:00 | ona

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí