Vánoční čas

Vánoční čas

Anotace: ...ten náš...

Vločky se sypou k nám, jak cukr ze džbánku, 

líčka Ti růžoví jako dvě poupátka,

něžně Tě políbím jak voňavou čekanku,

už zbývá jen chvilička k narození děťátka...

 

Svým dechem od srdce Ti prstíky ohřeju,

když na mě si čekala a v chladu si stála, 

pak výrazem očí svých i duši Ti zahřeju,

že je tu čas zázraků, kdy živi jsme z mála...

 

Ptáčkům jsme sypali do domečků dobroty

a od stromečku slyšíme koledy pět, 

všude láska se rozlevá,jsme jen my ,už ne já a ty,

jak nádherně chutná s Tebou žít tento svět....

Autor chalcedon, 14.12.2022
Přečteno 181x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Psavec, Tvbm, Vivien, Bufik, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné

15.12.2022 21:28:14 | mkinka

Krásné vyznání

15.12.2022 11:56:40 | Vivien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí