Prázdnota

Prázdnota

Anotace: Asi by sla jeste vylepsit :)

má lásko, schovaná za závojem snů
bez tebe, uplynulo již tolik prázdných dnů
a plno kapek, je ztracených ve vodách

rozbouřených vodách prázdnoty

jakmile vykoukneš, lehce se usměješ
dech tvého smíchu zavane závoj pryč
srdce mi tím úsměvem zahřeješ

nekonečně zamrzlé prázdnoty

má milá, jsi tak krásná
na cestu mi svítíš, jako hvězda jasná
i když je ta cesta prázdná
bez tebe je smutná, chladná
Autor Přednosta, 20.12.2022
Přečteno 139x
Tipy 7
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Aramgad, Stanislav32, Psavec, Fialový metal, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí