Tajemná myšlenka

Tajemná myšlenka

Tajemné otisky Tvé duše a těla
Mám zapsány v mysli již asi napořád
Ta myšlenka už celým vesmírem proletěla
Je dechberoucí přestože nemá žádný řád

Závratně si mě podmanila zcela
Jen obtížně bych se od ní odvrátil
Je pronikavá jak neřízená střela
Nikde jinde já nenacházím žití cíl

Je úchvatná a k tomu ještě ladná
Celý život ji rád zasvětím
Slabá stránka její není asi žádná
Ještě chvilku a slzím dojetím

Ještě chvíli a pohltí mě zcela
Bez ní se v hrobě asi obrátím
Ta myšlenka i kdyby zkameněla
Bude pro mě vždy a navždy vším
Autor Stanislav32, 31.12.2022
Přečteno 191x
Tipy 14
Poslední tipující: Dejvis, jenommarie, janet_desp, Jeněcovevzduchukrásného, Iva Husárková, Sonador, Fialový metal, Psavec, mkinka, kudlankaW, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (6x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí