Chci

Chci

Anotace: ...

Chce se mi křičet a nemám hlas,

chce se mi volat a dýku mám v hrdle zas,

Chce se mi plakat, však slzy už nemám, 

co ztratil jsem znova ,však marně hledám...

 

Chci bolest svou vyrvat ze sebe,

Chci rána voňavá, kdy srdce nezebe, 

Chci vrátit tu oblohu s díky zpátky do nebe, 

když nemohu pohlédnout lásko má na Tebe...

 

 

Však marná už jsou všechna má volání, 

už skončit chci tady své poslání 

a tak prosím Ho tak jak jako kdysi,

aby ukončil zde moji misi...

 

Než však spatřím posledního rána 

tak naposled zašeptám...

...Namasté má milovaná...

Autor chalcedon, 25.01.2023
Přečteno 187x
Tipy 7
Poslední tipující: Marten, Psavec, Vivien, Marry31, kozorožka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutné ale krásně upřímné

25.01.2023 10:09:09 | Marry31

To je velmi silné. Děkuji za sdílení

25.01.2023 09:42:34 | kozorožka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí