jen kapka za kapkou

jen kapka za kapkou

jen kapka za kapkou
z holého stromu padá
a my nenašli jsme k sobě lásky cestu
již brzy ujme se
vojenské zimy vláda
rampouchy citů popadají
v milostném arestu

jen kapka za kapkou
snítky objímá dál
pučení trýzněno a zcela umrtveno
ani ty nešeptáš
že máš mě víc než ráda
spokojení lyžaři
maj u děl siestu

zasněžili jsme i holé stromy
Autor J's .., 26.01.2023
Přečteno 135x
Tipy 10
Poslední tipující: jenommarie, Bufik, Fialový metal, šerý, Psavec, Marten, Sonador
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí