Pod sněhem spí svět

Pod sněhem spí svět

Anotace: Zimní básnička

Sbírka: Zimní zahrada

Pod sněhem spí svět,
jako dívenka zcela tiše
až objeví se květ.
přijde jaro z plyše

Z temných koutů měst
vítr strhl sníh střechám,
jen pár drobků z cest
dětem pro radost nechám

Pod sněhem odpočívá kraj,
když nebe staví z mraků rám
v kuchyni zatím stydne čaj ,
jehož v nádobce zbývá gram
Autor Petr27, 29.01.2023
Přečteno 136x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, DuvtipnyCmelak, šerý, Bufik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Už aby to jaro přišlo

30.01.2023 00:16:33 | Bufik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí