Toužím

Toužím

Anotace: Touha po něčem..

Toužím po obloze plné hvězd, abych se na ně mohla dívat s tebou.
Toužím po jedné kytičce, kterou by jsi mi dal z lásky, s něžným polibkem.
Toužím po něžném pohlazení, které by mé srdíčko zahřálo.
Toužím po krásné básničce, která by patřila jen a jen mně s věnováním.
Toužím po úsměvu a tvých slovech, jenž by mi pocit jistoty dávaly.
Toužím po každé maličkosti, která by mi tě aspoň maličko vrátila.
Toužím být s tebou a prožít ten nejkrásnější den. Nic víc než být s tebou.
Myslíš, že se ta touha dá splnit? Jestli ano, tak já čekám.
Autor Kett, 06.08.2004
Přečteno 2476x
Tipy 4
Poslední tipující: TetaKazi, jesterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (15x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí