v pokoji

v pokoji

v pokoji
kde se vaří
brambory
nacházejí hladové židle
brzy mé kosti
dají na vory
že neumím žít
kde začalo bydlet

jsem prostě citový žebrák

slaná voda s kmínem
štěstí že nezahynem

já přidávám i libeček

při počítání oveček
jsem vlk

a tohle je prosím plk

vařili jsme vařili
na noční diskotéce

nebe svléklo košili
ve vichru na řece

statická elektřina
hledala měsíce

ke třetí zrána
přišla večernice

a že nechce být sama

to už ve mně psala
tichá milovnice
zavři oči brouku

zdálo se mi
objímám v lese medové medvědice
ale jako vždy usnul jsem se psem
Autor J's .., 01.02.2023
Přečteno 219x
Tipy 13
Poslední tipující: Sonador, jenommarie, Pablo Kral, Marten, Psavec, Fialový metal, Fil, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí