nechtěl jsem být vždycky dřevěný

nechtěl jsem být vždycky dřevěný

nechtěl jsem být vždycky dřevěný

leč dřevo je dřevo
a hned se nemění

nechtěl jsem být vždycky sám
ale když jsou blesky
od stromu utíkám

jenže s láskou
i bez lásky běh nejde

a tak je mé srdce smutné
ale co teď na tom sejde ?

fialové běsy letí kráter z nebe
tolik hádky bolí
tolik dál červeň zebe

až jsem rozpolcený

bez tebe
bez duše
bez lásky
bez ženy
Autor J's .., 03.02.2023
Přečteno 157x
Tipy 8
Poslední tipující: Sonador, Marten, šerý, Kan, kozorožka, Fialový metal, Psavec, Bufik
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc dojemné

03.02.2023 06:25:26 | kozorožka

prostě taková skutečnost, tak snad nebo i ať to příliš nedojímá,
já už si tak nějak zvykám... a děkuji

04.02.2023 04:19:44 | J's ..

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí