Vískání

Vískání

Prstem obtáhnu kontury,
tvé tváře na mém klíně.
Všednosti dnes mě minuly,
teď čas k nám se lísá líně.

Obraz zas maluji z vůní,
tvého těla na to plátno.
Jak stíny v noci novoluní,
ikony kreslí nad posvátno.

Mlčky vyprávím příběhy,
ve snech tajných zažité.
Touhou pak spojuji břehy,
v záři srdcí zalité.
Autor petrzal, 22.03.2023
Přečteno 127x
Tipy 11
Poslední tipující: šerý, jenommarie, Fialový metal, CULIKATÁ, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné vískání..a jen si jej opatrujte.
Pěkné jarní dny Petrzale* :)

22.03.2023 19:48:50 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí