Toužím

Toužím

Anotace: ...

 

tolik toužím

po tvém dotyku

po tvé blízkosti

 

v tvém náručí se schovat

tvými prsty 

nechat se obdivovat

 

pod tvým pohledem nedýchat

jen do ucha ti vzdychat

a prosit tě

ať to neskončí

 

tolik toužím po tvé paži 

kolem boků

jen spolknout poslední sloku

náhlého rozloučení

 

toužím po tvé tělesnosti

po tvém úsměvu

a rozhodnosti

po všem,

co zůstalo nevyřčené

 

že neviděla jsem tě naposledy?

prosím, že ne?

Autor Klára Němcová, 23.03.2023
Přečteno 222x
Tipy 11
Poslední tipující: annanymsová, Sonador, Fialový metal, Rozmarýna, jenommarie, Psavec, Jan Kacíř
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné

23.03.2023 20:06:52 | annanymsová

Pokud i on má
ve snech tvojí tvář
a ve dnech do mysli mu vcházíš.
Pak může se, věř mi ještě stát.
Že setkání se splní.
Přeji TI *

23.03.2023 09:55:55 | jenommarie

Většinou ano...

23.03.2023 08:27:52 | Jan Kacíř

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí