Vzpomínka

Vzpomínka

často vzpomínám 

na mojí korelu

jenž z klece vylítla

v mrazivém večeru 

vzácná byla

ta moje korela

skrývala pod křídly 

kouzla večera 

kdy tály ledy

ze srdcí utkaných z něhy 

kdy si. mě líbal všude a nikde 

říkal si slova vřelé a klidné 

pak jsme ji hledali 

tu. moji korelu 

ležela slabá a bledá ve sněhu 

tak. jsme ji chtěli společně oživit 

ona však zemřela 

jak konec večera

 

 

Autor Sára Černá, 31.03.2023
Přečteno 126x
Tipy 2
Poslední tipující: jenommarie, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí