Zdali

Zdali

Anotace: *)*(

Rád tě mám
blížím se
ty neoděná tančíš
ve svých šatokrás
a já blázínek taky
v převeliké krajině zasnění.


Proč tak pozdě večer
sis umanula mne
asi ten verš klopýtl stehny
a my rozdvojili vrátka
tak blankytem opřená
o naše propojené hvězdy nyvé
ze srdce ryzí ukované lásky.


Přepadávám k tvému prsénku
jenž krvácí mou plachou duší
a ta růží vzkvétavě toká
po kapkách obnažených štěstí
se to již uplétá věnečkem tvým.


Zadýchávám se pylem
a co bude dál
zda li třpyt přespí
a rozžhavý den
explozí dalších chvění.


Zdali tě miluji jinotajně
zdali v dáli orel doplachtí

a to s námi se svět zátočí
po hrudi zpopelavé shoří k nám ideál.


Zdali se tak vyplní
asi mi to neprozradí
ani ten anděl démonů
z polibků zánovních.
Autor Dejvis, 12.04.2023
Přečteno 141x
Tipy 11
Poslední tipující: Fialový metal, Psavec, Rbb, šerý, mkinka
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak to je síla citu a náklonosti, v svojskosti autorova vyjádření*
Třináctá komnata s bezpočtem já.
Pěkné čtení*

12.04.2023 13:14:51 | šerý

Díky za pohled i reakci příteli *

12.04.2023 14:17:34 | Dejvis

Moc pěkné veršíky. Davídku.

12.04.2023 12:15:16 | mkinka

Díky milá mkinkaa ** Objetích

12.04.2023 12:16:40 | Dejvis

Rádo se stalo.

12.04.2023 12:22:41 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí