Nemám co bych ztratila

Nemám co bych ztratila

nemám co bych ztratila

peníze  nebo šaty 

bez všeho se obejdu 

i bez mýho táty 

nechci abys mě opustil 

budu smutná a sama

jako ta tráva v lednu pod sněhem 

jak rozlitá káva 

nechci sama žít

jako řeka bez vody

bez všeho se obejdu 

bez tebe 

však ne

jsi moje láska

moje ano i ne

Autor Sára Černá, 14.04.2023
Přečteno 156x
Tipy 7
Poslední tipující: Emily Říhová, Psavec, Marten, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Diky za komentáře vážím si toho:)

15.04.2023 15:46:34 | Sára Černá

...nejhorší je sebe ztratit...ale v lásce, to ještě jde.

14.04.2023 22:11:49 | Marten

Sakra ten kluk má ale kliku.

14.04.2023 21:50:27 | Šimon Šrám

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí