Buď má

Buď má

Anotace: Na tohle snad není co dodat. Stačí nakouknout pod přikrávku v srdci a sny vyplouvají napovrch. Sny které sny zůstanou.

Chtěj se mnou být alespoň chvíli,
Zůstaň se mnou.
Půjdeme spolu ještě jednu míli,
Já provedu tě noční krajinou.
Podej mi ruku.
Stůj u mě dál.
Jsi cíl mého luku,
Jediný pohled a jako led jsem tál.

Neutíkej prosím pryč.
A podívej se mi do očí.
Jen ty máš od mého srdce klíč,
Jen na tebe pohlédnu a jiskra přeskočí.

Prosím tě na kolenou buď má.
V srdci a snech jediná.
Jako vítr vodní hladinu hladí,
Když se západ a měsíc v jedno sladí,
Přijde noc.
Na vlnách tě budu uspávat,
Hvězdy mi přijdou na pomoc,
A sny si s tebou budou pohrávat.

Přes nepřízeň osudu,
V jiskru štěstí doufám,
Jednou si srdce tvé dobudu,
Nadále si v srdci zoufám.

Tam jsi pouze má.
Na celém světě jediná.
Autor Prousan77, 26.03.2007
Přečteno 372x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí