Vím, co chci

Vím, co chci

Anotace: Já nepíši básně, jen tlumočím hlas svého srdce...

Tok krve v srdci se staví,
to touha se smutkem počala hráz,
s radostí mou tiskne se mráz,
"kol tma, spíš sám," stesk mi praví...
Mlč už černá vráno!
Mám zlost a tvých křídel dosti,
den, noc či ráno,
písně smutku vedou k zlosti!
Já přec nejsem sám,
v dáli usíná má vílka,
tam v jiném světě, tam ji mám,
má láska a ne žádná světa mílka.
Vím co chtěl jsem a co chci vím,
jsem zamilován a to po uši!
Víc vám teď již nepovím,
vždyť v lásce se to nesluší:-)...
Jediné, co chtěl bych ještě,
popřát své lásce dobrou noc.
Za svitu luny či za deště,
za světa konce či za hvězdné záře,
milovat Tě budu moc,
polibek posílám Ti do snáře...
Listonošem z pošty emocí,
hlubokou, černou nocí...
Autor Bojador, 26.03.2007
Přečteno 606x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

... možná bys to měl tlumočit jen té ... dotyčné ...

27.03.2007 10:42:00 | JardaCH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí