Ve tvém klíně

Ve tvém klíně

Jsi sen můj i má inspirace,
jsi oáza kde spočinu.
S tebou neplatí gravitace,
vždyť povznáším se většinou.

Když slunce zavře víčka
a svět se schová tmou.
V očích tvých je svíčka,
a příběh jen nás dvou.

Ovlažíš rosou mě svých slov,
a potěšíš mě teplem rtů.
Čas teď plyne bez osnov,
mě stačí jenom že jsi tu.
Autor petrzal, 15.05.2023
Přečteno 141x
Tipy 9
Poslední tipující: Tvbm, Kan, Fialový metal, Marťas9, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Milé.

15.05.2023 14:39:52 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí