Chci vědět

Chci vědět

Anotace: Básničkový deníček 2

Za ten čas, co se známe,

jsme se dostali,

do něčeho jako přátelství

 

Tisíc tajemství, tisíc věcí sdílíme,

je čas říct Ti pravdu

Nikdy jsem Tě nepřestala milovat,

i když jsi chtěl od nás odejít,

nakonec vše dobře dopadlo

a ty jsi s námi zůstal

 

Chci se Tě zeptat,

co budeš dělat po zbytek svého života?

Co budeš od teď navždy dělat?

 

Chci vědět,

jestli se zázrak muže stát,

že tento sen bude začátkem věčné lásky?

Chtěla bych, abys mě doprovázel,

kamkoli si budu přát

Chtěla bych Tě vídat každý večer,

protože mi chybíš

 

Nemohu se přetvařovat,

mé srdce to už víc neunese,

protože stále bije pro Tebe

Autor Misha, 20.06.2023
Přečteno 144x
Tipy 6
Poslední tipující: Frr, Psavec, Ondra, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí