Stříbrný důl

Stříbrný důl

Anotace: Tříští se o sebe, city a myšlenky, rád někdy stupňuji tenhle svár, jenže pak ve větru tvou vůni jemně vdechuji.....

 

Tříští se o sebe

City a myšlenky

Rád někdy stupňuji

Tenhle svár

Jenže pak ve větru

Tvou vůni jemně vdechuji

Otevírám dveře

Experimentům a hrám

 

Kolínka u uší 

Na bříško dopadne

Tekutý stříbro a sůl

Za soumraku živly

Sílou největší

Do hlubin vtahuje zakletý důl 

 

Z gejzíru výpary

Nebe prostoupí

Měsíc stříbrný krajinou protéká

Talentem oslní

Něžná predátorka

 

Zpátky po laně lezu za tebou

Z dýmovnic stoupá dým

Pátrací esa nikdy nás nenajdou

Oázu křehkých i perverzních chvil

 

Z gejzíru výpary

Nebe prostoupí

Měsíc stříbrný krajinou protéká

Smysly mé oslepí 

Úplněk a ty

Má něžná predátorka

 

Kolínka u uší 

Na bříško dopadne 

Tekutý stříbro a sůl

Za soumraku živly

 Silou největší

Do hlubin vtahuje zakletý důl 

 

(Hanuš Šparlinek, 22.6 2023)

 

 

Autor Hanuš, 22.06.2023
Přečteno 91x
Tipy 5
Poslední tipující: Vivien, Psavec, kozorožka, šerý, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí