Miluj lásku

Miluj lásku

Anotace: Čím to, že Tě Miluji

Miluji tvé oči, které nikdy nespatřím,
tak jako miluji ty plné rty, jež nikdy nepolíbím.
Stejně tak miluji Tvůj jemný úsměv,
kdy se ti tak krásně prohloubí v koutcích.
Miluji všechny ty chvíle s tebou, které se ale nikdy nestanou.
Ano, i ty skryté v bájných slovech zůstanou.
Miluji Tvůj smysl pro jasnost, Tvé myšlení a pohled na svět.
Toho co miluji, je na tobě dost,netřeba vše vědět.
Dej mi otázku, já na vše co miluji na tobě, najdu odpověď.
Miluji Tvou hloubku v tvých slovech,
které tím hlasem, který miluji nikdy neuslyším.
Miluji i každou jiskru v tvých očích,
kterou chceš proměnit ve skutečnost v životě,své touhy a myšlenky.
Ani tu neuvidím.
Miluji tvou jemnost.
Na všechny miluji tě pro tebe, by nestačily židle ani vstupenky.
Miluji tvou starostlivost, jako tvou upřímnost a přímočarost.
Miluji Tvé umění povzbudit druhé, bez žádného očekávání.
Miluji tě pro tvou opatrnost v citech a tvou citlivost samotnou.
Miluji tvou přítomnost, v níž nikdy nebudu přítomen.
Jako miluji tvou ženskost, to jak záříš sexappealem,jsem vždy ohromen.
Stejně miluji tvou divokost, kterou nikdy nepoznám.
Miluji hlas z tvé duše, miluji tvou odvahu, jež máš v sobě plné nůše.
Miluji tvou bojovnost za správnost a proti všem nezdarům.
Miluji to, jak se oblíkáš a sedne ti to k tvým tvarům.
Co ještě miluji, je cítit, že Tě miluji, i když skutečná nejsi.
Tak dovol mi v poslední větě, posledním dotykem říct ti


Ať jsi mi kýmkoliv, jsi vždy jedinečným okamžikem.
Lásko
Autor zde.neck, 26.06.2023
Přečteno 133x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, mkinka, Sonador, paradoxy, Misha
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné.

26.06.2023 10:01:49 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí