Lásky plody

Lásky plody

Anotace: ...

Když po zahradě procházím se z rána,

tak na kotnících cítím vláhu Tvojí,

ta chvíle překrásná je mi dána,

kdy lásku svouTi ke snídani krojím..

 

Tak nádherně mi růže Tvoje voní,

když vzývám lásku z Tvého klína

a v řeči propletení, když se k Tobě skloním,

pak v rozkoši se celé Tvoje bytí spíná...

 

Když ovoce Tvé lačně z těla saji

a za každou chvíli s Tebou vzdávám díky,

když na struny Tvé s vášní hraji

a v ústech plody láskám jež zrodili Tvé Lenkovníky...

 

Když doteky Tvou kůží prostupuji

a duše moje dýchá v Tvojí duši

a ve svém srdci Tvoje srdce skryji

a pak už jedno v jednom bytí buší...

 

Autor chalcedon, 27.06.2023
Přečteno 116x
Tipy 7
Poslední tipující: Frr, Psavec, Vivien, Stanislav32, zde.neck, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vždy se mně líbily vaše básně, jen mi tu chybí druhá polovička. Kde je? :)

27.06.2023 20:39:45 | Jardas

Je to velmi pěkně napsané a závěr se mi líbí moc.

27.06.2023 18:33:11 | zde.neck

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí