neREAL

neREAL

Tvé srdce červené, s láskou uvnitř ukrytou,
jsi vzácná má, jako já, stejně bytostí složitou.
Proto chápu Tě a rozumím Tvému světu,
vnímám, cítím a vím, že v Tobě se nepletu.
Každý den chodíš všude, kde jsem já,
duše s duší v obětí, ta má pro Tebe stvořená.
Ta Tvá pro mě Tebou ztělesněná.
Jsi mi víc než, kdy byla, která žena.
Protože jsi...teď a tady... nerealná
a jestli Tě někdy potkám,
tak moc Tě obejmu, jen obavu mám,
abych Tě vůbec dokázal pustit.
No...nepustím.ale jsou to jen sny, oba žijeme své reálné dny
Autor zde.neck, 30.06.2023
Přečteno 131x
Tipy 13
Poslední tipující: Frr, Misha, Stanislav32, Sonador, Jeněcovevzduchukrásného, Psavec, Kan, mkinka, Fialový metal, kozorožka, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

sny jsou krásné, obzvlášť ty, co se vyplní:-)

30.06.2023 22:21:44 | Misha

Ráda jsem si početla o snech.

30.06.2023 12:06:26 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí