Cesta je cíl

Cesta je cíl

Cestičko klikatá, sněhem se vlníš,
dva lidi k sobě spojit, to ty moc dobře umíš.
V mracích zas lítají naše naděje,
která z nich pro mě se upřímně usměje.
Na kraji u řeky, pluji sám se sebou,
kam mě vyschly potůčku, tvé proudy zavedou.
Zatáhla se obloha, zvedl i vítr,
nechám se unášet, aby mě nikdo nechytl.
Nejsem rybkou Vánoční, jen tak k snědku.
Jsem pro celý čas životní zápletku.
Všichni Ti kapři co loví rybky ostatní,
nakonec jsou sami polapení ve sve sobeckosti.
Já chci být jen vzduchem, co ráda dýcháš svěžím nádechem, dostat se na všechny místa skrytá,
Vidět třeba i to jak se svlíkáš.
Prstem Ti po těle maluji mapu,
dnes už vše vzácná má, dost toho chápu.
Mapa má vše, plno cest, i řek.
Co však vim je, že jen otevře je správný člověk.
Já jsem jen listem papírem k popsání.
Líbám tě na krku dotýkám srdcem, pro Tvé pocity a mé poznání.
Tebe.
Autor zde.neck, 01.07.2023
Přečteno 124x
Tipy 13
Poslední tipující: Marťas9, Žluťák, Fialový metal, Psavec, jenommarie, paradoxy, mkinka, kozorožka, Misha
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dotek srdce
všechny cesty
objeví. ;)

01.07.2023 11:41:51 | jenommarie

Milé.

01.07.2023 08:35:10 | mkinka

jednou najdeš tu správnou cestu, která Tě dovede do svého cíle, ráda jsem přečetla:-)

01.07.2023 06:27:49 | Misha

Našel jsem cestu v psaní a všem chtivým očím, které mě čtou, jako i Tobě patří velké poděkování.

01.07.2023 06:34:23 | zde.neck

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí