Kázání

Kázání

Do tmy ohněm zase čárám,
obrazy co v srdci mám.
Do hlubiny duše fárám,
kde ti věrnost přísahám.

Po spojnici snů a hvězd,
párám světlem znamení.
Existuje spousta cest,
jen jedna je spojením.

Dva jsme konce provázku,
který srdce naše váže.
Splývám se snem v obrázku,
když o lásce nám něžně káže.
Autor petrzal, 03.07.2023
Přečteno 80x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Sonador, Psavec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné řádky.

29.02.2024 07:46:02 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí