Léto a vzpomínky

Léto a vzpomínky

Anotace: Mezi řádky 2023

Dívám se po okolí
a na nerozdané dárky.
City jsou v dáli
a opět den bílý.

Slunce pochoduje po obloze
a já píši skoro v próze.
Ale to nevadí.
I rytmus ujíždí.
Ba místo běhu,
sedím na židli.

Monitor mi dělá kamaráda
i za toho jsem ráda.
Natrhám maliny
a budu Ti je podávat.

Měl by jsi je rád.
Ochutnej do svých komnat.
Stýská se mi.
Pojď mě hřát.

Jsi láska,
i když se mi zdáš.
Duší nerozděleni
a blízko v myšlenkách.
Autor mkinka, 05.07.2023
Přečteno 86x
Tipy 19
Poslední tipující: Jan Kacíř, Frr, Fialový metal, Misha, Stanislav32, jort1, zde.neck, Psavec, Ondra, annanymsová, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí