dobráRÁNA

dobráRÁNA

Na konci spánku,
hned na kraji z rána,
budím se ze snu,
ve kterém jsi ty podepsána.
V krásné to noci,
kdy v sobě jsem s tebou byl..
Nemám však v moci nic,
v tom procitnutí,
mi všechny sny vezmou.
Kéž bych se později probudil.
Je však na čase vstát,jít zase dál.
Mám darován další nový den
a první co udělám,
je dobré ráno ti přeji v něm.
Žádný nový den, není předešlého odrazem.
A to ti dnes ještě přeji kouzelná,
ať je zase novým krásným příběhem.
Autor zde.neck, 06.07.2023
Přečteno 128x
Tipy 8
Poslední tipující: Fialový metal, Misha, Psavec, mkinka, paradoxy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Povzbuzující, kladné a příjemné.

06.07.2023 11:22:57 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí