Sen o Štěpánce

Sen o Štěpánce

Anotace: Noční snění :))

Uprostřed noci ve spánku
krásný sen si nechám zdát,
jak poznal jsem milou Štěpánku
a odteď jí vroucně mám rád

V bedřichovském chrámu,
kde na nás shlíží Svatí,
prvně spatřil jsem dámu,
jež moje nahé srdce šatí

Dnes zdálo se mi o Štěpánce,
jak si při měsíčku ruce myla
čistou vodou ve studánce
a o svém mládenci snila

Když prosím malou studánku,
zda z jejího pramene můžu pít
v odraze zahlédnu Štěpánku
jak rukou kyne, že blíž sním jí
Autor Petr27, 09.07.2023
Přečteno 91x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Psavec, Fialový metal, šerý
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné.

31.07.2023 18:17:05 | mkinka

Díky :)

31.07.2023 19:45:56 | Petr27

Pěkná, vázaná*

10.07.2023 00:23:28 | šerý

Díky:)

10.07.2023 04:54:21 | Petr27

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí