Ty jsi jiná

Ty jsi jiná

Anotace: Mezi řádky 2023

Ano, jako
1849 báseň.
Brzdíš mou vášeň.
A přesto přitahuješ vjemy.
Mohu být ten vyvolený?

Jsi záhada a vlastně nic nevím.
Výtvor a dojatý klín.
Nečervenej se.
Pár květů i mír.

Záhada najít Tě mezi slovy.
Jsi čitelná a to mě baví.
Text mezi stehny.
Cit tak jemný.

Počkej nechci,
aby přišel jiný.
Vím, byla horká noc
a nespala jsi.
Uchlácholí Tvé řasy.
Máš je husté jako vlasy.
K prsům Ti roste chomáč.

Ty nepomilovaná.
Pojď se do náruče schovat.
Jen šeptat bez studu
slova a milovat i nudu.

Směješ se a já to miluji.
Řekni ano
a k Tobě popluji.
Dej mi naději.

Tam v duši píšeš obrázky
a sama čekáš bez lásky.
U okna, co je poseto ptáky,
kteří nosí máky.

Lásko.
Prosím.
Nezapomněla jsi?
Mohli jsme mít
zlaté časy.
Autor mkinka, 16.07.2023
Přečteno 121x
Tipy 15
Poslední tipující: jort1, Jan Kacíř, Kubíno, šerý, Kan, Misha, Psavec, kozorožka, Stanislav32, Ondra
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí