obyčejný

obyčejný

Kapky slz padají do tváře,
když se pravda ukáže,
o tom kdo miloval
a kdo si s tebou jen hrál.
Možná už to, má lásko, chápeš
nebo na vzpomínky šlapeš?
Víš, co bych pro tebe udělal
já se do tebe, má lásko, zamiloval.
Krása, ta za chvíli pomine,
to hezké ovšem, v tobě zůstane.
Jakmile se ta dvě slova ze mě dostala,
ty ses tak hezky, má lásko, usmála.
Víš, co jsem pro tebe udělal,
když růžičku jsem ti dal.
V zimě a chladu, jsem za tebou šel
jen abych tě, má lásko, viděl.
Co budeme dělat dále?
Líbí se ti ty básně?
Probudilo se to ve mě,
jen díky tebe, má lásko.
Písmena tak měním v slovíčka,
jdou z mého srdíčka,
a jakmile vznikne fajn básnička,
je jen pro tebe, má lásko, celičká.
Možná je tohle levný rým,
za který se trochu stydím.
Ovšem jsem jen obyčejný kluk,
tak to může být všem fuk. :)
Autor Přednosta, 19.07.2023
Přečteno 96x
Tipy 10
Poslední tipující: mkinka, Amarylka, Psavec, Fialový metal, Jan Kacíř, Dreamy
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

O lásce a takové upřímné.

20.07.2023 06:22:21 | mkinka

Ryzí, opravdové, ze srdce, dojemné. Obzvlášť oceňuji tu část s láskou, co nehyne, i když krása pomine, jestli si to takhle můžu dovolit napsat. :-)

20.07.2023 01:38:53 | Amarylka

Tolikrát obyčejné je úchvatné...
A obráceně.
***
**

19.07.2023 12:41:44 | Fialový metal

...jak to čtu tak...

19.07.2023 11:46:30 | Jan Kacíř

...jí to určitě fuk nebude:-)

19.07.2023 11:05:38 | Dreamy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí