Buď

Buď

Buď mou nejvášnivější čtenářkou, teď.
Staň se zrakem pro mé oči, prosím hned.
Jen s upřímnosti, žádnou přetvářkou,
mazat si nebudeme kolem pusy med.
I když pravda někdy zaskočí.
Jestli jsi pro někoho otázkou,
pro mě jedinečná odpověď.
Buď jak chvíli, tak věčným časem,
zůstaň tu teď v tichu se mnou.
Jako pro tebe já tady píšu a jsem.
Proměn se pro mě v báseň s hlasem.
Buď...treba...vílou,duhou,vzácnou,milou
hlavně vždy jedinou.
Jsi....jednou budem
Autor zde.neck, 27.07.2023
Přečteno 133x
Tipy 20
Poslední tipující: Alala, jort1, jenommarie, IkkarisKa, Marťas9, Sonador, Kan, mkinka, Kett, Anfádis, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mile napsáno.

27.07.2023 17:27:17 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí