10x

10x

Láska bolí a naplňuje,
celý tvůj svět.
Láska tě štípe do šíje,
když se rozpadá.
Láska tě uvnitř zraňuje,
jakmile ti chybí.
Láska ti dává naděje,
máš-li ji na očích.
Láska tě rozesměje,
dáš ji svůj život.
Láska tě pobízí, ať se za ní bojuje.
Láska ti říká, raduj se.
Láska ti dává důvod, tak usměj se.

jen musí žít

uvnitř mne se skrývá
chtěl bych ji dát ven
ovšem, jak to tak bývá
nejspíš to bude jen sen

nejsem jen ten
kdo lásku mlátí
jsem jen ten
kdo lásku vrátí
Autor Přednosta, 31.07.2023
Přečteno 84x
Tipy 5
Poslední tipující: šerý, Psavec, kozorožka, BArBArKO
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí