V tmavej izbe

V tmavej izbe

Anotace: -

V tmavej izbe lampa zasvietila
posteľ kráčala mi v ústrety
pod perinou si sa mi skryla
kým som ťa našiel, rozkvitli kvety.

Na jeden okamžik kvitneš na bielo,
kým tvoje dlane úzke
do mojich rúk vezmem vrelo
a spolu spadneme ku poduške.

Dnes som ťa zažal ja...pohybom jediným,
čierne kúty si osvietila
s úsmevom nevinným
v tmavej izbe lampa zasvietila.
Autor IronDodo, 01.08.2023
Přečteno 66x
Tipy 12
Poslední tipující: Dreamy, zde.neck, Kan, Psavec, Bufik, jenommarie, BArBArKO, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Když tmavé kouty pokryje něha.
Světlo se dotkne, rozkvete louka.

Pěkná báseň, ráda jsem četla. :)

01.08.2023 09:11:05 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí