Soumrak

Soumrak

Soumrak

Za soumraku, loučím se s Tebou,
Už nikdy, nebude - my,
Už nikdy, nebudem, ve dvou.

Bylo to krásné, bo to fajn,
Ale to kouzlo lásky, vyprchalo Nám.

Za soumraku, opouštím Tě,
Už nikdy, nebudem - my,
Už nikdy více.

Neprosím o odpuštění, budu žít dál,
A Tobě také, přeji Ti, život pěkný a fajn.
Autor Katka1238, 01.08.2023
Přečteno 116x
Tipy 8
Poslední tipující: Ondra, Psavec, zde.neck, BArBArKO, Žluťák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí