Synchronizování

Synchronizování

 

Sbohem, můj milý.

Loučím se s útěchou

s bezbřehou něhou

mnou milovaný

 

V mojí bezpečné náruči,

byť není kam se vracet!

Přišels ke mně z minulosti?

Už jsi doma ze svých cest?

 

Tak sbohem a vítej počátku,

vracím se k Tobě pomalu.

Teď už jsi se všemi zde,

vždyť tohle není konec.

 

Jen jsi snil, můj milovaný.

Naši smrt čas nám odnese.

Tohle bytí nemá konce.

...Průběh synchronizování...

..........99%..........

 

Autor Penemue, 05.08.2023
Přečteno 256x
Tipy 12
Poslední tipující: Jarunka, IronDodo, Fialový metal, Psavec, BArBArKO, mkinka, kozorožka, Žluťák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí