Staň se mi

Staň se mi

Linkou pod písmeny,
buď klidně opakujícím se aaaa,
takové jsou i ozvěny.
Slova ženy, ty slyšíš v hlavě taky dlouho.
Ptám se teď sám sebe kým jsi mi má touho,
proč nutí mě ti psát.
Chci snad verše opakovat, nebo si jen povídat,
hledat v abecedě tebe?
V té tmě?
Na jaké písmeno začínáš hmmm.? Zřejmě A
Jsi tou mezerou mezi všema,
nebo nekonečným podtržítkem?
Nechej mě už vím jsi slovoSledem?
Taky ne?
Pak musíš být jedině už ve mě.
Zůstaň tak.
Autor zde.neck, 06.08.2023
Přečteno 109x
Tipy 14
Poslední tipující: mkinka, Sonador, BArBArKO, IronDodo, Kaňka, Fialový metal, Anfádis, Psavec, Misha
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zůstaň to je tak pěkné.

28.08.2023 09:49:04 | mkinka

Tak zůstaň v psaní tvých básních krásných.

29.08.2023 11:09:16 | zde.neck

Děkuji za podporu.

29.08.2023 11:26:52 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí