Vlny Osudu

Vlny Osudu

 

Byla víla, co se ztratila v lese,

pak za dlouhý čas potkala muže.

Byl jiný jako z jiného světa,

podivín, který ji fascinoval.

Zvláštní osobité online večery.

Oba jako by se dlouho hledali

     a nezištně znali

 

Mezi noční tmou a řádky světla.

Tam uvnitř hřejivý pocit měla.

On s ní zase nalezl pochopení

toho denního momentu zastavení.

Slíbili si, že pro Lásku udělají vše,

a až se potkají, problémy budou tiše.

    Rozpadnou se.

        Psáno je, že

 

Na jejich Lásku není rezervace,

nezdolá ji čas ani deprivace.

V každém okamžiku spřízněné duše.

Láska nenechá je na pokoji,

nezůstane jen tak na okraji.

    Otevře schránku

        probuzených srdcí

 

Která ve tmě zimním spánkem spala,

a s sebou směrem k jaru je vzala.

Přijďme si pro tu poštu ven,

když je tu krásný nový den.

Jeden druhého vezmou za ruku

a do konce časů mají záruku,

že jsou tu pro sebe,

když osud je svede

    do svých náručí

        jednou provždy

 

Autor Penemue, 07.08.2023
Přečteno 156x
Tipy 13
Poslední tipující: Jarunka, MatyhoZmaty, Fialový metal, Psavec, Žluťák, BArBArKO, zde.neck, IronDodo, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí