- Láska upletená z růže -

- Láska upletená z růže -

Láska upletená z růže

Kdo za naši krásnou lásku může
Asi osud

Ten nás spojil v jedno
spojil nás v jedno nedohledno

Tak ať nás nikdy nerozpojuje
ať naše láska navždy tu je

To je naše zbožné přání

ať milujeme se stále
ať milujeme se stále

 

Autor Akras, 12.08.2023
Přečteno 262x
Tipy 9
Poslední tipující: zde.neck, IronDodo, Fialový metal, Psavec, Žluťák, Anfádis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí