Vášeň

Vášeň

Tys paprsek slunce
co mě probudil
toho co bloudil a čas otupil
To co měl nejradši
dávno už nemá
Však přišla jsi Ty
vzácná to žena
Oheň a vášeň, tvé horké rty
konejší mou duši
zaženou ty chladné dny
Ten oheň co plane,
jen dotknout se Tebe
jak stáhnout si nebe pro sebe
koupat se ve slunci
hřát se a smát
strhat Ti šaty a tvrdě Tě milovat
Milovat Tebe až na pokraj sil
jen to má význam..
To je ten cíl

Autor Radek779, 12.08.2023
Přečteno 97x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, Bufik, Psavec, Sonador, Žluťák, Anfádis, Vivien
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí