Slova lásky

Slova lásky

Anotace: ...

Každé ráno mě polibkem probudíš,

mé rty Tvé polibky opětují

Tvá slova mě na srdci hřejí,

Tvá ústa mi je do ouška šeptají

 

Čekám, kdy slova lásky řekneš,

nahlas je konečně vyslovíš

S radostí si je poslechnu,

tiše si povzdechnu

 

Zpět Ti Tvá slova lásky vracím,

stejnou měrou Ti je oplácím

Moc mi na Tobě záleží,

s Tebou se cítím jako vánek svěží

 

Jako po moři za mnou připlují,

někdy je slyšet potřebuji

Také čarovnou moc mají,

mnohé pro nás znamenají

 

Slova lásky k nám letí,

nemáš ani ponětí,

co pro nás znamenají

Autor Misha, 14.08.2023
Přečteno 102x
Tipy 8
Poslední tipující: sarka, IronDodo, Emily Říhová, Psavec, Anfádis, Žluťák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí