Tvým smyslům

Tvým smyslům

 

Líbám tě v duchu
Laškovně a ráda
Na orgán sluchu

Vidíš
Letí k tvému zraku
Kontrast barvy moře
S krásou bílých mraků

A molekuly vůně
Parfému na mé kůži
Ať ucítí ji plně
Tvé čichové receptory

Pro fantazii určené
Jsou tvary mých prsů
Do černé krajky oděné
Těší se na tvůj hmat
Nedočkavých prstů

Tvoji chuť však ošidím
Zatím jen sůl
Připravenou mám
Jinak to nevidím
Než že do svých ran
Sypat si ji dám

Tak posílám se

Tobě

Autor Anfádis, 18.08.2023
Přečteno 105x
Tipy 18
Poslední tipující: martinaV, Jan Kacíř, Fialový metal, jort1, Marten, Bufik, RadekČ, cappuccinogirl, Ophelia81, Sonador, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí