Anička a Terezka

Anička a Terezka

Anotace: věnováno pro mé dvě dcerky Aničku a Terezku...

Anička a Terezka, dvě srdce plné radosti,

jako sestry ruku v ruce životem prochází

Svět je krásnější, když jsou spolu,

spojené poutem lásky, které nikdy nezhasne

 

Anička je jako slunce, které cestu osvětluje,

je neohrožená a plná energie a veselí

Terezka je jako měsíc, který v noci září,

je něžná, plná lásky a porozumění

 

Společně dobrodružství a smích prožívají,

každým krokem na své cestě se navzájem podporují

Anička je ta odvážná, která cestu vpřed vede,

Terezka je ta, která jí sílu a podporu dává

 

Jejich přátelství je jako květina, která kvete,

každým dnem se rozvíjjí a krásně rozkvétá 

Anička a Terezka, dvojčata srdce a duše,

jsou vzorem lásky, věrnosti a vzájemného porozumění

 

Ať jejich cesta je plná radosti, štěstí a lásky,

ať jejich přátelství je pevné a věčné

Anička a Terezka, dvě  duše spojené navždy,

jsou světlem ve tmě, které nás pokaždé potěší

 

Autor Misha, 23.08.2023
Přečteno 66x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Žluťák, Vivien, Psavec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak to mají děvčátka jako pohádku od maminky* Děti, to je ta nejkrásnější inspirace.

23.08.2023 19:38:58 | Vivien

ano, přesně tak, až budou větší, přečtu jim, co jsem jim napsala, pro mě jsou velkou inspirací:-)

23.08.2023 19:42:15 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí